BELGA
Volledig scherm
© BELGA

VIDEO. Nafi Thiam kampt met dubbel gevoel na eindzege in Talence: “Gelukkig en triest tegelijk"


AtletiekNafi Thiam lag tot het speerwerpen helemaal in de running voor een nieuw persoonlijk en Europees record, maar na twee pogingen moest ze met pijn aan de elleboog de competitie staken. De olympische, wereld- en Europees kampioene maakte haar zevenkamp in het Franse Talence wel af en pakte er de eindzege met 6.819 punten. Haar tweedebeste zevenkamp ooit.

25 reacties

 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Ze wordt nog altijd sterker, WILLY ZACHEL. Maar die elleboog is een probleem. Zou dat kunnen. Trainen om om te schakelen op de andere arm? Maar ze heeft nog troeven. Ze kan zich ook nog specialiseren in het hoogspringen.
 • Walter De Vuyst

  3 jaar geleden
  Klasbak , maar vooral een respectvolle dame die ook groot is in de nederlaag . Met voorsprong de beste sportvrouw die Belgie ooit heeft gehad .
 • Anny Claes

  3 jaar geleden
  We zijn fier op jje prestaties. We hopen het beste voor je elleboog.
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Om ter snelst, om ter hoogst, om ter verst, om ter sterkst ,...daar wordt de wereld altijd een beetje beter van. Ja toch?
 • SAM Bedfort

  3 jaar geleden
  WILLY ZACHEL, Waar heeft u het over? Nafi heeft net twee Belgische records gebroken, het derde puntenaantal ooit behaald en de beste wereld jaarprestatie neergezet.