Jonny Clayton wint de Masters Darts.
Volledig scherm
Jonny Clayton wint de Masters Darts. © Photo News

Verrassende winnaar op Masters Darts: Welshman Jonny Clayton haalt het van Mervyn King in spannende finale

DartsVerrassende winnaar op de PDC Masters Darts. Jonny Clayton (PDC 18) heeft het prestigieuze toernooi in het Engelse Milton Keynes op zijn naam geschreven. Hij haalde het in de finale van Mervyn King (PDC 20) met 8-11.

5 reacties

 • Hugo vanderoosbeek

  2 jaar geleden
  Verdiende winnaar. No nonsens speler. Mooi
 • Dominique Debrabandere

  2 jaar geleden
  Mooie match hopelijk zien we nog meer darts op VTM
 • Marc Van Buynder

  2 jaar geleden
  Prachtige prestatie, dit was topsport, nu nog enkele Belgen aan de top.
 • Jean Petermans

  2 jaar geleden
  De masters komen veel te vlug na het World Darts Championship, bij veel spelers zie je dat, maar toch ook weer goed dat een outsider eens wint.
 • Jan Van Dijck

  2 jaar geleden
  Mijne favoriete heeft gewonnen yeeeeeeeeeeeeeeee Dikke proficiat Clayton
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. “Ik voel me vreselijk”: Belgische jockey duwt met snelheid van 50 kilometer per uur collega van paard
  Play
  Meer sport
  6

  “Ik voel me vreselijk”: Belgische jockey duwt met snelheid van 50 kilometer per uur collega van paard

  Een Belgische jockey heeft voor oproer gezorgd binnen de paardensport. Christophe Soumillon (41) duwde in een race in het Franse Saint-Cloud met een elleboog een concurrent van zijn paard. Die hield er als bij wonder geen blessures aan over. Soumillon, die een ban krijgt van twee maanden én zijn contract bij de renstal van de Aga Khan verloor, sloeg mea culpa: “Het was een verkeerde inschatting. Het spijt me verschrikkelijk.”