De Belgische middenspeelster Sobolska (15) van Budowlani Lódz verschalkt het blok van VDK Gent.
Volledig scherm
De Belgische middenspeelster Sobolska (15) van Budowlani Lódz verschalkt het blok van VDK Gent. © Rudy Pollé

VDK Gent kan in het Poolse Lódz niet stunten

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. “Dat hij niet altijd geliefd is, daar lacht Van Gerwen eens mee. Zeker wanneer hij naar zijn bankrekening kijkt...”: Erik Clarys over het Nederlandse fenomeen
  PREMIUM
  18

  “Dat hij niet altijd geliefd is, daar lacht Van Gerwen eens mee. Zeker wanneer hij naar zijn bankreke­ning kijkt...”: Erik Clarys over het Nederland­se fenomeen

  Wie stopt Michael van Gerwen? Gisteren lukte ‘Mighty Mike' een hattrick in de Premier League. Negen zeges op rij op dat niveau: nog nooit vertoond. Van Gerwen zit al aan 62 zogeheten tv-titels, waaronder 46 majors. In totaal goed voor 172 toernooizeges. En de man is nog maar 33. VTM-dartsanalist Erik Clarys (54) zag Van Gerwen letterlijk en figuurlijk groot worden. “De mentale sterkte van Van Gerwen, die is ongezien.”
 2. INTERVIEW. Emma Meesseman leeft en speelt in door aardbeving getraumatiseerd Turkije: “Vijf speelsters zijn alles kwijt, sommigen hun ouders”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Emma Meesseman leeft en speelt in door aardbeving getraumati­seerd Turkije: “Vijf speelsters zijn alles kwijt, sommigen hun ouders”

  Ze zat net bij de Belgian Cats, toen de aarde beefde en dood en vernieling zaaide in het zuiden van Turkije, maar inmiddels ontdekte Emma Meesseman (29) zelf ook hoe groot de verliezen daar zijn. De kapitein van de Cats over leven in Istanboel, spelen bij Fenerbahçe en Brittney Griner: “Onze eerste reactie bij Griner was: ‘Hoe kàn je nu cannabisolie in je tas steken?’”