Sam Van Rossom
Volledig scherm
Sam Van Rossom © BELGA

Van Rossom stopt als Lion, op vraag van Valencia: “Ze hielden vast aan de eis: ‘Geen EK of geen contract’”

Basketbal“Ik heb een moeilijke beslissing moeten nemen, ik stop met de Lions.” Op vraag van zijn club BC Valencia stopt Sam Van Rossom (36) per onmiddellijk als Belgisch international. De Spaanse club verlengde het contract van de Gentse spelmaker – het wordt zijn 10de campagne in de stad van de sinaasappels – onder die voorwaarde.

4 reacties

 • Julien Van Damme

  1 maand geleden
  Dat zegt veel over de club " Valencia " . Gaan zij ook bepalen wie in de nationale ploeg speelt ? ; Durven ze dat ook bij de Spaanse spelers , denk het niet .
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 maand geleden
  Voor werkgever kiezen is juiste keuze
 • Rosse Kater

  1 maand geleden
  Is er niet een regel dat hij hiervoor geschorst kan worden
 • van Dessel Wim

  1 maand geleden
  Hoe ver kan het geld gaan ... ? Werknemers zijn terug slaven aan het worden. De baas bepaald wat er al dan niet gebeurd in uw 'vrije tijd' ... Triestig
 1. Wauw! Sydney McLaughlin stormt naar goud en nieuw wereldrecord in WK-finale 400m horden
  WK ATLETIEK

  Wauw! Sydney McLaughlin stormt naar goud en nieuw wereldre­cord in WK-finale 400m horden

  W. A. U. W. Wauw! Wàt een sprint die Sydney McLaughlin uit haar spikes schudde in de finale van de 400m horden in Eugene. De Amerikaanse, nog altijd maar 22, stelde haar eigen wereldrecord zomaar eventjes met zeven tienden van een seconden scherper, tot 50.68. Goed voor goud uiteraard en voor een cheque van 170.000 dollar. Femke Bol kon met zilver (52.27) een nieuwe Amerikaanse sweep voorkomen.