Van Gerwen weer beschuldigd van ‘dirty tactics’: “Sorry dat ik hoestte, maar ik stond wel 200 punten voor”

DartsVooraf werd hij door co-commentator Kim Huybrechts getipt als winnaar van de Masters, maar het werd een teleurstelling voor Michael van Gerwen. De Nederlander ging er tegen latere winnaar Joe Cullen uit, bovendien was er een hoest-akkefietje met Luke Humphries. 

9 reacties

 • Piet Janssen

  1 jaar geleden
  Mooie vent, echte winnaars mentaliteit. Top MvG.
 • jos dedecker

  1 jaar geleden
  Grappig hoe mensen die nu net een paar maandjes darten volgen een mening menen te moeten hebben over MVG. Deze man won in 2006 al de World Masters bij de BDO, op dat moment had er nog geen Belg gehoord van darten, terwijl de Nederlanders toen al de dienst uitmaakten in deze sport.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Sterke darter maar moet hem niet ! Onsportief speler 👎 En afstand tss beide spelers !
 • Jan Jansen

  1 jaar geleden
  Geweldige darter! Je wordt geen vijfmaal WK met lief zijn! Kijk naar Dimitri… lieve jongen, nog niets gepresteerd!
 • Ralph Camberlin

  1 jaar geleden
  1,5m afstand als den tegenstander gaat gooien, minstens.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.