Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Gerwen en De Decker stoten door op WK darts, jeugdwereldkampioen uitgeschakeld

DartsDe eerste Belgische zege op het WK darts is een feit! Mike De Decker (PDC 69) stuntte tegen de Litouwer Darius Labanauskas (PDC 33). Onze landgenoot haalde het met drie sets tegen één. Een ijzersterke prestatie, die hem nu in de tweede ronde een duel oplevert tegen Dave Chisnall. Ook Michael van Gerwen stootte door in ‘Ally Pally’. Herbeleef dag vier hieronder!

0 reacties

 1. PORTRET. “Te klein” en “extreem beperkt”, maar tegelijk een fenomeen: het verhaal van Finals MVP Stephen Curry
  Play
  PREMIUM
  NBA
  2

  PORTRET. “Te klein” en “extreem beperkt”, maar tegelijk een fenomeen: het verhaal van Finals MVP Stephen Curry

  Stephen Curry (34) won vannacht zijn vierde titel met de Golden State Warriors. De Amerikaan is al jaren het uithangbord van het team uit Californië. De weg naar de NBA verliep stroef, Curry kreeg het niet in de schoot geworpen. Vooral zijn lengte zorgde voor vraagtekens. Moederlief gaf hem de raad niet op te geven: “Die basketbaldroom, het zal zijn wat het zal zijn. Maar enkel jij kan jouw eigen verhaal schrijven.”
 2. Synchroonzwemster stelt het goed nadat ze aan de dood ontsnapte, maar moet het WK verlaten: “Waarschijnlijk is deze sport niets voor haar”
  Play
  WK zwemmen
  42

  Synchroon­zwem­ster stelt het goed nadat ze aan de dood ontsnapte, maar moet het WK verlaten: “Waar­schijn­lijk is deze sport niets voor haar”

  Het was een akelig moment op het WK zwemmen in Boedapest. De Amerikaanse synchroonzwemster Anita Alvarez (25) raakte na haar oefening buiten bewustzijn. Haar coach moest in het water springen om haar te redden op de bodem van het zwembad. “Toen ik de foto’s voor het eerst zag, was ik uiteraard geschokt. Maar eigenlijk zijn ze mooi”, reageerde Alvarez intussen. De Amerikaanse stelt het goed, maar moet wel het WK verlaten.