Van Gerwen zag hoe Chisnall een absolute topdag kende.
Volledig scherm
Van Gerwen zag hoe Chisnall een absolute topdag kende. © Photo News

Van Gerwen en Chisnall gooien 11 triples achter elkaar, een alles beslissende laatste leg en een maximale checkout: de hoogtepunten van de kwartfinales WK Darts

WK DartsOp het WK Darts werden vrijdag de plaatsen in de halve finales verdeeld. In de middagsessie plaatste Bunting zich als eerste voor de laatste vier dankzij een zege tegen Ratajski. We zagen ook de exit van de Nederlandse revelatie Van Duijvenbode, die het moest afleggen tegen ex-wereldkampioen Anderson. In de late sessie klopte de Welshman Gerwyn ‘The Iceman’ Price in een Britse derby de Noord-Ier Daryl Gurney bijzonder nipt: 5-4 in sets na 3-2 in de laatste set. Dé verrassing viel in Van Gerwen vs Chisnall: 5-0, alsjeblieft. Voor de Engelsman. Bekijk hieronder de hoogtepunten. 

0 reacties

 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"