BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van den Bergh onderuit tegen Clemens in Gibraltar, Joyce wint beslissende leg met... 491 punten

DartsDimitri Van den Bergh is meteen uitgeschakeld op de Gibraltar Darts Trophy, de laatste manche van de European Tour. Dancing Dimi moest het onderspit delven voor de Duitser Gabriel Clemens: 1-6.

2 reacties

 • Ronny ceunen

  3 maanden geleden
  Het is de hoogste tijd dat Dimi de hulp van een goeie personal coach in roept, en vooral stopt met dat K3-achtig danspasje, zijn hartjes gebaren naar het publiek toe... da's teveel show-gedoe. Dimi is absoluut mijn top favoriet, maar door zijn gedrag op het podium is hij zichzelf totaal aan het verliezen, vrees ik. Dat is bijlange niet meer de darter van een jaar geleden, integendeel. Zelfs een aantal spelers kunnen met dat overdreven gedrag al niet meer overweg ondertussen... Zie Peter Wright
 • Gerry Hufkens

  4 maanden geleden
  Zoals gewoonlijk geen dubbels!
 1. Geen tweede opeenvolgende wereldtitel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  Geen tweede opeenvol­gen­de wereldti­tel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  België komt niet in het illustere rijtje van Pakistan, Duitsland en Australië: drie landen die er in slaagden om twee wereldtitels op rij te veroveren. Met een late gelijkmaker en daaropvolgende shoot-outs leek een nieuwe triomf in de maak, maar de Mannschaft was in finale net uitgekookter. “We vergaten de match dood te doen”, sakkerde Vincent Vanasch.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Pijnlijke relatiebreuk en slechte trainingen speelden Loena Hendrickx parten en kostten haar goud: “Ik heb erg diep gezeten”
  PREMIUM
  EK KUNSTSCHAATSEN
  30

  Pijnlijke relatie­breuk en slechte trainingen speelden Loena Hendrickx parten en kostten haar goud: “Ik heb erg diep gezeten”

  Geen goud, wel zilver. Dat is de medaille die Loena Hendrickx vanavond in haar koffer steekt. En waar de 23-jarige kunstschaatster zich intussen ook wel mee kan verzoenen, want tot drie dagen voor het EK leken haar trainingen nergens naar, zegt ze openhartig. “Ik lag véél op mijn kont op het ijs. Ik heb afgezien, veel traantjes gelaten.” Daar stak haar recente relatiebreuk ook voor veel tussen.