Dimitri van den Bergh toonde zich de sterkste in de kwartfinale tegen Gerwyn Price.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri van den Bergh toonde zich de sterkste in de kwartfinale tegen Gerwyn Price. © BELGA_HANDOUT

Van den Bergh dit weekend op zoek naar nieuwe titel op World Matchplay: “Ik laat mijn pijlen het woord voeren”

DartsDimitri Van den Bergh is ‘on a mission’. Vandaag treft hij Krzysztof Ratajski in de halve finale, zondag volgt hij mogelijk zichzelf op als winnaar van de World Matchplay. Legendes Phil Taylor en Michael van Gerwen achterna. “Ik geloof erin", aldus een zelfverzekerde ‘Dancing Dimi’. 

3 reacties

 • Patrick Herie

  1 jaar geleden
  Ratajski onderschatten is zeer gevaarlijk.
 • Harry De Sutter

  1 jaar geleden
  Op naar finale Dimi VDB - Peter Wright
 • Ivo Nulens

  1 jaar geleden
  Eerst spelen. Dan winnen en niet andersom
 1. De gedoodverfde opvolger van Bolt, Rocket Mom en Duplantis voor derde meetingrecord op rij? De sterren van de Memorial Van Damme
  Memorial Van Damme

  De gedoodverf­de opvolger van Bolt, Rocket Mom en Duplantis voor derde meetingre­cord op rij? De sterren van de Memorial Van Damme

  Dé jaarlijkse afspraak voor de Belgische atletiekliefhebbers is terug. De Memorial Van Damme staat vanavond voor een nieuwe editie. Traditiegetrouw zijn er een paar absolute sterren van het atletiekfirmanent weer van de partij. Wij overlopen het programma en zetten de spot op Mondo Duplantis, Shelly-Ann Fraser-Pryce en Erriyon Knighton.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.