Raymond van Barneveld.
Volledig scherm
Raymond van Barneveld. © Photo News

Van Barneveld test positief op corona, tegenstander Cross wacht bang af

DartsHet zit Raymond van Barneveld niet mee. Na de pijnlijke uitschakeling op het WK darts heeft de vijfvoudig wereldkampioen nu ook nog eens positief getest op corona. Hij blijft de komende dagen in quarantaine in Londen.

2 reacties

 • Michel Van Camp

  1 jaar geleden
  Wel straf dat al die Hollanders positief testen hebben die mekaar liggen knuffelen of wa
 • Toon Schouteden

  1 jaar geleden
  Al wie gevaccineerd is hoeft niet te panikeren: de kans dat je op de IC komt is quasi 0. De niet-gevaccineerden moeten uitkijken.
 1. “Een wereldtitel? Ik denk dat het kan”: Hanne Desmet over het WK shorttrack, “social media-gedoe” en haar langeafstandsrelatie
  PREMIUM
  3

  “Een wereldti­tel? Ik denk dat het kan”: Hanne Desmet over het WK shorttrack, “social me­dia-ge­doe” en haar langeaf­stands­re­la­tie

  Bart Swings zette vorige week de toon met goud, nu is het de beurt aan Hanne Desmet (26). Samen met Swings was ze de enige Belg die in Peking naar een olympische medaille schaatste. In januari deed de shorttrackster er nog EK-goud bij. En wat brengt het WK dit weekend in Seoul? “Als ik niet op het podium sta, zou ik dat zelf een mislukking vinden.”
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.