Tyson Fury.
Volledig scherm
Tyson Fury. © Action Images via Reuters

Tyson Fury blaast ‘The Battle of Britain’ tegen Anthony Joshua af: “Vergeet het maar, lafaard!”

BoksenTyson Fury heeft het gevecht om de wereldtitel tegen Anthony Joshua afgeblazen. Zijn landgenoot zou het contract niet hebben ondertekend voor de gestelde deadline op maandag.

0 reacties

 1. “De Spelen, dat was voor iconische atleten zoals Nafi Thiam, niet voor mensen zoals ik”: spurtster Helena Ponette begint te geloven in Parijs 2024
  ATLETIEK

  “De Spelen, dat was voor iconische atleten zoals Nafi Thiam, niet voor mensen zoals ik”: spurtster Helena Ponette begint te geloven in Parijs 2024

  Terwijl de ogen van de wereld gericht zijn op Qatar en het WK voetbal, zijn de olympische atleten van Team Belgium aan de Turkse Riviera toe aan hun traditionele stage onder de zon. Spurtster Helena Ponette is er voor het eerst bij. De 22-jarige studente geneeskunde deed dit jaar van zich spreken als nieuwste recruut bij de Belgian Cheetahs. Het werd een debuut dat naar meer smaakt. “Ik droomde nooit van de Spelen. Die waren toch niet bereikbaar voor mensen zoals ik. Nu pas begin ik te denken dat ik er misschien kan raken...”
 2. Olympische atleten Team Belgium kunnen voor Parijs 2024 terecht in base camps in eigen land: “Allemaal excellente infrastructuren”
  OLYMPISCHE SPELEN

  Olympische atleten Team Belgium kunnen voor Parijs 2024 terecht in base camps in eigen land: “Allemaal excellente infrastruc­tu­ren”

  Nog 613 dagen te gaan en dan zwaait Parijs 2024 zijn deuren open. De nabijheid van die Spelen én de aanwezigheid van uitmuntende sportinfrastructuren in eigen land maakt dat onze olympische atleten niet verplicht zijn om hun tenten in het buitenland op te slaan, maar gewoon in hun vertrouwde omgeving in België kunnen blijven trainen, zoals gymnaste Nina Derwael in Gent.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.