Volledig scherm
© AFP

Turnsensatie laat Michael Jackson in haar choreografie vallen voor Beyoncé, het resultaat is hetzelfde: een perfecte tien

TurnenKatelyn Ohashi, nu al een van dé sportsterren van 2019, raakte wereldwijd bekend omwille van haar grondoefening op muziek van Michael Jackson. Maar na het zien van de docu ‘Leaving Neverland’ besloot de Amerikaanse turnsensatie (21) de ‘King of Pop’ te schrappen uit haar choreografie en te vervangen door Beyoncé. Het resultaat blijft hetzelfde: een perfecte 10. Haar zesde van het jaar al.

 1. Internationaal Olympisch Comité verzekert: “Landen zullen niet geweerd worden van Olympische Spelen vanwege hoge coronacijfers”
  Olympische Spelen

  Internatio­naal Olympisch Comité verzekert: “Landen zullen niet geweerd worden van Olympische Spelen vanwege hoge coronacij­fers”

  Een land zal in zijn geheel niet van de Olympische Spelen in Tokio worden uitgesloten omdat het te veel coronabesmettingen telt. Dat bevestigde de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC), Thomas Bach, woensdag in een gesprek op Instagram met de Duitse speerwerper Johannes Vetter. De Spelen werden vanwege de coronapandemie met een jaar uitgesteld tot volgende zomer (23 juli-8 augustus 2021).
 1. Hoogtepunten uit Juventus - FC Barcelona
  Play

  Hoogtepun­ten uit Juventus - FC Barcelona

 2. Hoogtepunten uit Man United - RB Leipzig Champions League

  Hoogtepun­ten uit Man United - RB Leipzig