Neil Black.
Volledig scherm
Neil Black. © Photo News

Topman UK Athletics stapt op na dopingschorsing Salazar

0 reacties

 1. Van den Bergh en Huybrechts op hun hoede voor Oostenrijkse vrienden: “Mentaal zullen we extra hard moeten vechten”
  Play
  Darts
  1

  Van den Bergh en Huybrechts op hun hoede voor Oostenrijk­se vrienden: “Mentaal zullen we extra hard moeten vechten”

  De eerste horde is genomen voor de Belgian Arrows op de World Cup of Darts. Griekenland ging simpel voor de bijl. In de tweede ronde wacht met Oostenrijk al een pittigere tegenstander. Niet in het minst omdat Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez goede vrienden zijn van Huybrechts en Van den Bergh. “We weten waartoe ze in staat zijn, maar we moeten van onze eigen sterkte uitgaan.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).