Toma Nikiforov.
Volledig scherm
Toma Nikiforov. © BELGA

Toma Nikiforov moet brons aan Nederlander Michael Korrel laten

JudoToma Nikiforov (-100 kg) eindigde op de vijfde plaats op de Grand Slam judo van Abu Dhabi. In de kamp voor brons verloor hij met ippon van de Nederlander Michael Korrel.

0 reacties

 1. “Ik schep niet graag op, maar goud is nu wel haalbaar”: Loena Hendrickx begint morgen als titelfavoriete aan EK kunstschaatsen
  PREMIUM
  KUNSTSCHAATSEN

  “Ik schep niet graag op, maar goud is nu wel haalbaar”: Loena Hendrickx begint morgen als titelfavo­rie­te aan EK kunst­schaat­sen

  Op papier is ze al de beste, nu is het voor Loena Hendrickx zaak om dat op het EK kunstschaatsen ‘gewoon’ in de praktijk om te zetten en dan is het goud voor haar. Een ongebruikelijk statuut voor de 23-jarige Arendonkse. “Meestal presteer ik beter dan wat ik op voorhand had gezegd. Nu durf ik wel over goud spreken omdat het haalbaar is.”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.