Toma Nikiforov.
Volledig scherm
Toma Nikiforov. © BELGA

Toma Nikiforov moet brons aan Nederlander Michael Korrel laten

JudoToma Nikiforov (-100 kg) eindigde op de vijfde plaats op de Grand Slam judo van Abu Dhabi. In de kamp voor brons verloor hij met ippon van de Nederlander Michael Korrel.

0 reacties

 1. Materiaalman gered van kanker dankzij arendsoog van bezorgde ijshockeyfan
  Play
  9

  Materiaal­man gered van kanker dankzij arendsoog van bezorgde ijshockey­fan

  De Canadese ijshockeycompetitie is het nieuwe jaar gestart met een ongelofelijk verhaal, met in de hoofdrol een bezorgde ijshockeyfan en materiaalmeester Brian Hamilton van de Vancouver Canucks. Dankzij het arendsoog van de ijshockeyfan is hij wellicht ontsnapt aan ernstige huidkanker. Nadia Popovici (22) wees hem tijdens een wedstrijd immers op een verdachte vlek in zijn hals. “Ze is een heldin, ze heeft mijn leven gered.”
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.