Boonen liet de champagne vloeien nadat hij zeker was van de titel.
Volledig scherm
Boonen liet de champagne vloeien nadat hij zeker was van de titel. © Instagram Deldiche Team/Tom Boonen

Tom Boonen mag champagne ontkurken: voormalig wielrenner kroont zich tot Supercar-kampioen

Meer sportTom Boonen was afgelopen weekend aan het feest in de autosport. De voormalige wielerkampioen, 41 intussen, kroonde zich immers tot kampioen in de prototypeklasse van de Supercar Challenge.

5 reacties

 • Marcel Bontinck

  3 maanden geleden
  Iedereen die geld genoeg heeft,of een bekende kop zodat er sponsors op af komen kan daar winnen.
 • Franky Verbrugge

  3 maanden geleden
  Steek Mathieu van der Poel in zo een auto en rijd ook bij de toppers proficiat Tom
 • Anne Onsia

  3 maanden geleden
  ‘Kampioen’ van 10 rijkaards… wat een prestatie. Niet veel verschil met F1 waar wereldwijd 20 deelnemers in zijn. Waarvan ben je dan kampioen? Dat is zoals op scoutskamp gaan, een wedstrijdje zaklopen doen en de winnaar is wereldkampioen… not!
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Eens kampioen altijd kampioen.
 • willem coopman

  3 maanden geleden
  Mooi dat Boonen dit wint, maar zonder deze titel zou deze autosporttak, net als vele andere, nooit aan bod komen in deze krant....
 1. Volleybalclub Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandigheden kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”
  Volleybal
  2

  Volleybal­club Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandig­he­den kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”

  Corona heeft de kop gekost van een eerste topclub. Menen trekt zich volgend seizoen op eigen initiatief terug uit de hoogste volleybalafdeling. De financiële problemen die door corona alleen maar groter werden, doen de club de das om. Menen draait al twintig jaar mee op het hoogste niveau. In 2007 bereikten ze de finale van de Beker van België. Momenteel staan ze vijfde in de nationale competitie.