Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Tien titels op rij, maar bestuurslid Johan Vande Lanotte blijft nuchter bij dominantie Oostende: “Intens genieten staat niet in mijn woordenboek”

BasketDaar is titel nummer tien in tien jaar tijd voor basketbalclub Oostende, voor coach Dario Gjergja maar ook voor bestuurder Johan Vande Lanotte (65). De ex-minister is best trots op het imperium dat hij met BCO opbouwde, maar nog meer op het aantal jeugdspelers dat z’n club opleidde, een prominente pijler in hun beleid.

4 reacties

 • Steve De Jonghe

  3 maanden geleden
  Kan beter mischien de goede advocaat spelen ipv dingen te zeggen die niet waar zijn !!
 • Dirk Keizer

  3 maanden geleden
  Zijn wij hier over BCO bezig of over politiek?
 • Thierry Vansweevelt

  3 maanden geleden
  Hij is 65... hij mag met pensioen. Maar de pot is te groot...
 • Mich Vanderhoydonck

  3 maanden geleden
  Het zal Johan goed doen na zijn Antwerpse misstap.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).