Thomas Pieters.
Volledig scherm
Thomas Pieters. © Getty Images

Thomas Pieters klimt van plek drie naar twee in Denemarken

Thomas Pieters is vandaag van de derde naar de tweede stek opgeklommen in het Made in Denmark golftoernooi (EPGA/1,8 miljoen euro). De 24-jarige Antwerpenaar had voor zijn derde ronde op de Himmerland golfbaan in Farso 69 slagen, twee onder par, nodig en bracht zijn totaal daarmee op 202, elf onder. Hij deelt de tweede plaats met de Amerikaan David Lipsy en de Spanjaard Adrian Otagui. De Welshman Bradley Dredge doet het nog één slag beter.

 1. Pieter Timmers bij zijn afscheidsevent International Swimming League: “Fred Deburghgraeve staat nog veel hoger dan mezelf”
  PREMIUM
  Zwemmen

  Pieter Timmers bij zijn afscheids­event Internatio­nal Swimming League: “Fred Deburgh­grae­ve staat nog veel hoger dan mezelf”

  Pieter Timmers (32) staat voor een lang afscheidsevent: met zijn VS-team New York Breakers zwemt hij vanaf deze vrijdag tot 6 november in Budapest de International Swimming League. En dan zit zijn carrière erop, met dat geweldig olympisch zilver in Rio als piek. “Tokio 2021 zullen wel de pijnlijkste Spelen zijn om naar te kijken.”
 1. Hoogtepunten uit Juventus - FC Barcelona
  Play

  Hoogtepun­ten uit Juventus - FC Barcelona

 2. Hoogtepunten uit Man United - RB Leipzig Champions League

  Hoogtepun­ten uit Man United - RB Leipzig