rv
Volledig scherm
© rv

Thaibokser overleden na dubbele KO, huldigingsceremonie voor winnaar gaat gewoon door terwijl slachtoffer ligt te zieltogen in ring

83 reacties

 • Philippe De Naeyer

  3 jaar geleden
  Grappig hoe barbaars velen onder jullie deze sport vinden maar zelf wel nog niet de beleefdheid hebben om even aan het slachtoffer en zijn familie te denken. Een andere voorkeur van sport hebben, maakt je geen beter mens hoor. Bij deze, veel sterkte aan de familie en rust zacht aan het slachtoffer.
 • ANDRE AERTS

  3 jaar geleden
  Is dit Thaiboksen? Dit is boksen. Thaiboksers hebben geen schoeisel aan hun voeten. Wel met tape aan de voeten. En ik noem dit moord. Arbiter begaat hier een grove fout door te match niet stop te zetten.
 • Jan Verbiest

  3 jaar geleden
  Zeer spijtig dat dit is gebeurd, ze zouden deze wedstrijden moeten verbieden. en het is geen Thaiboks maar Engelse boks
 • johanneke li

  3 jaar geleden
  Tja, t'is niet de eerste en ook niet de laatste, als je aan gevechtssporten meedoet weet je dat verwondingen of soms de dood het resultaat kunnen zijn.
 • Jan Gielen

  3 jaar geleden
  Iedere keer dat een bokser een ander knock out slaat, moet hij worden aangeklaagd voor poging tot doodslag. Als het slachtoffer overlijdt, dan wordt het moord met voorbedachte rade. Waarschijnlijk is het dan snel gedaan met deze barbaarse slachtpartijen.