Nicolas Gilsoul en Thierry Neuville (links), Carlos Del Barrio en Dani Sordo (midden), en Sebastien Ogier en Julien Ingrassia (rechts).
Volledig scherm
Nicolas Gilsoul en Thierry Neuville (links), Carlos Del Barrio en Dani Sordo (midden), en Sebastien Ogier en Julien Ingrassia (rechts). © AFP

Teambaas Hyundai ziet Sordo en Neuville één en twee worden in rally van Sardinië, Neuville: “Heel blij met mijn tweede plaats”

RallyHyundai heeft met Dani Sordo en Thierry Neuville de dubbel gepakt in Sardinië. Eerder dit seizoen deed de Zuid-Koreaanse constructeur dat ook al in de rally van Estland met Ott Tänak en Craig Breen. Dankzij het resultaat van vanmiddag komt Hyundai opnieuw aan de leiding en heeft het zeven punten voorsprong op eerste achtervolger Toyota.

1 reactie

 • thierry michiels

  3 maanden geleden
  Het zal nog spannend worden in Ieper , alles kan nog nu Imola hierbij komt go fast Thierry
 1. Bart Swings eindigt als zesde op EK schaatsen allround, goud is voor Nederlander Patrick Roest
  EK schaatsen

  Bart Swings eindigt als zesde op EK schaatsen allround, goud is voor Nederlan­der Patrick Roest

  Twee keer in zijn schaatsloopbaan die inmiddels een heel decennium omvat, mocht Bart Swings na een Europees kampioenschap allround het podium betreden. Een keer als tweede (in 2017) en een keer als derde (in 2016). In het bijzondere door corona beheerste voorolympisch seizoen leek het met Swings beter te gaan dan ooit. Maar in de eindstand van het EK van dit weekend in Heerenveen was de beste Belgische schaatser pas zesde.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"