Links: Amazone Michèle George won vijf jaar geleden goud in Rio. 
Rechts: Tafeltennisser Florian Van Acker
Volledig scherm
Links: Amazone Michèle George won vijf jaar geleden goud in Rio. Rechts: Tafeltennisser Florian Van Acker © Belga

Team Belgium begint morgen met gematigde ambities aan Paralympische Spelen, ondanks veel potentieel: “Maar natuurlijk kunnen er ook atleten verrassen”

Paralympische SpelenVanaf morgen geven zo'n 4.400 paralympiërs het beste van zichzelf op de Paralympische Spelen in Tokio. 32 van hen verdedigen de Belgische vlag. Team Belgium schreeuwt geen grote ambities van de daken en mikt op 10 medailles, één minder dan op de vorige Spelen. Al schuilt er wel heel wat potentieel in de Belgische delegatie. 

0 reacties

 1. Geen Belgisch succes op dag 2 van PDC Super Series 7: Van den Bergh kan glansprestatie niet herhalen, Huybrechts klopt topper maar sneuvelt ook snel
  Darts

  Geen Belgisch succes op dag 2 van PDC Super Series 7: Van den Bergh kan glanspres­ta­tie niet herhalen, Huybrechts klopt topper maar sneuvelt ook snel

  Na de eindzege van Dimitri Van den Bergh dinsdag een minder succesvolle dag voor de Belgen op het 25ste Players Championship-toernooi van de PDC Super Series 7. Van den Bergh (PDC 5) ging er in de tweede ronde uit na 5-6-verlies tegen Wayne Jones (PDC 70). Ook Kim Huybrechts (PDC 34) overleefde slechts één wedstrijd. Eerst klopte hij wel topper James Wade (PDC 4) met 3-6, maar nadien verslikte ‘The Hurricane’ zich in Martin Thomas, het nummer 127 van de wereld. Het werd 5-6. Mike De Decker (PDC 72) en Geert de Vos (PDC 110) verloren in hun openingsronde na nederlagen tegen respectievelijk Brendan Dolan (PDC 26) - 6-2 - en Steve Brown (PDC 98), 5-6.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.