Vervoort grijpt zich naar het hoofd: de Belgian Lions grijpen eerst naast de finale tegen Servië en erna naast het brons tegen Frankrijk.
Volledig scherm
Vervoort grijpt zich naar het hoofd: de Belgian Lions grijpen eerst naast de finale tegen Servië en erna naast het brons tegen Frankrijk. © BELGA

“Te veel beginnen zweven”: Belgian Lions grijpen na ware slijtageslag in overtime nipt naast het brons

3x3De Belgian Lions hebben er een geweldig WK opzitten, maar blijven achter met een fikse kater in Antwerpen. Geen brons na een fysieke slijtageslag tegen Frankrijk. 17-18, na een extra tijd die duurde en bleef duren. Een vierde plaats die lang gaat nazinderen voor de Lions. In de finale ging een machtig Servië voorbij Litouwen (21-16).

7 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Ze hebben toch hun best gedaan, maar er kan maar één de beste zijn, alsnog proficiat :-)
 • Raf Reygaerts

  1 maand geleden
  Tegen Servië liepen ze achter de feiten aan, geen kans. Tegen 3, ja 3, Fransen die de hele match niet konden wisselen, was het met moeite volgen en zou winst on verdiend zijn. Vervoort speelde niet zijn beste match. En Celis kan duidelijk het niveau niet aan, mist zelfs onder de korf easy baskets.
 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  dit wk aangenaam verrast nooit veel naar basket gekeken maar 3x3 wel leuke sport mooi om volgen zag de belgian cats ook heel graag bezig
 • kwispie45 Peter

  1 maand geleden
  Fransen verdiend gewonnen met 3 spelers, Belgen hebben verlies aan zichzelf te danken
 • Alex Beurick

  1 maand geleden
  Feestje Antwerpen. De Belgen spelen voor een medaille!!@ chapeau 👌
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Heerlijk moment van no-look darts: Gurney wil de show stelen, maar het antwoord van Noppert is ‘next level’
  Play
  Darts
  4

  Heerlijk moment van no-look darts: Gurney wil de show stelen, maar het antwoord van Noppert is ‘next level’

  Een leuk moment gisteravond op de World Matchplay. Daryl Gurney en Danny Noppert maakten er in de tiende leg een spelletje ‘no-look darts’ van. Met eerst Gurney die bij zijn derde pijl richting triple 20 wegkeek op het moment hij z’n pijltje loste. “Een beetje intimideren van de tegenstander”, vertelde Kim Huybrechts, topdarter en co-commentator bij VTM 2.