Links: de historische score van LeBron.
Volledig scherm
Links: de historische score van LeBron. © Eleven/AFP

‘t Is gebeurd! LeBron James schrijft geschiedenis en is topschutter aller tijden in NBA, bekijk hier de beelden

Hij heeft het geflikt! LeBron James (38) mag zich voortaan topschutter aller tijden in de NBA noemen. De vedette van de LA Lakers verbeterde tegen OKC Thunder het puntenrecord van Kareem Abdul-Jabbar en zit zelf nu aan 38.390 punten. “Hier heb ik altijd van gedroomd”, zei de gevierde Amerikaan, die wel verloor met de Lakers (133-130).

9 reacties

 • willems michel

  1 maand geleden
  Proficiat James. Niet iedereen scoort nog zoveel op zijn 38ste.
 • Kris Panneels

  1 maand geleden
  En ondertussen verliezen de Lakers de wedstrijd en blijven ze 3e laatst in de Western Conference… ‘t Is een kwestie van prioriteiten zeker?
 • Jim Raes

  1 maand geleden
  Proficiat Lebron Meeste scorer ooit. Voorlopig. Maar de beste ooit zal hij nooit worden Dat is, was en blijft Michael Jordan. En tweede is Kobe Bryant. Maar derde plek is misschien ook niet slecht Lebron
 • Rik Van Hespen

  1 maand geleden
  In de tijd van Kareem bestonden er nog geen 3-punters. De punten van Kareem virtueel aanpassen is moeilijk, echter de punten van LeBron virtueel aanpassen moet mogelijk zijn. Hoeveel heeft hij er dan? Blijft natuurlijk een heel mooie prestatie.
 • Johan De Paepe

  1 maand geleden
  Proficiat James. Hoe goed Jordan ook was, als je afgaat op aantal titels is Bill Russel de grootste aller tijden. Hij werd 11 keer NBA-kampioen.
 1. Sportsectoren stappen gezamenlijk naar rechtbank tegen totaalverbod gokreclame
  22

  Sportsecto­ren stappen gezamen­lijk naar rechtbank tegen totaalver­bod gokreclame

  De belangenbehartigers van het voetbal, wielrennen, basketbal en de organisatoren van grote sportevenementen stappen gezamenlijk naar de rechtbank tegen het totaalverbod op gokreclame. In een statement stellen ze dat dit verbod “fans alleen maar naar een onveilig aanbod zal sturen”. Intussen reageerde ook minister Vincent Van Quickenborne. “We moeten kwetsbare personen en hun families beschermen tegen de verwoestende gevolgen van gokreclame.”