BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Strijdende Belgian Cats sneuvelen in kwartfinale van WK 3x3 tegen China: “We kunnen alleen maar trots zijn”

3x3Het WK Basket 3x3-avontuur van de Belgian Cats zit erop. Strijdend en niet opgevend gingen ze in de kwartfinale onderuit tegen China (21-13). De geblesseerde Laure resimont keek vanuit de tribune toe hoe Becky Massey, Julie Vanloo en Ine Joris met opgeheven hoofd en onder luide aanmoedigingen het basketcourt verlieten.

10 reacties

 • hugo van der speeten

  1 maand geleden
  Wat een warboel bij de vrouwen ,dit is geen basket maar trek en duw werk . Men zou denken dat een vrij worp er toch tenminste zou ingaan ,geklungel van de bovenste plank, afschaffen deze 3x 3.
 • Claude Broucker-Briké

  1 maand geleden
  België was te zwak. Eerlijk toegeven. Verdien zeker geen halve finales!
 • Gorissen Marcel

  1 maand geleden
  Patrick FLORISSOONE: beter Vanloo vervangen. Geen ploeg speelster. De inlegger doet ze met veel fantasie en dan nog missen.
 • Dominiek Catry

  1 maand geleden
  Strijdend ten onder gaan is absoluut geen schande . Integendeel .
 • Eric De Geeter

  1 maand geleden
  Bij een kwetsuur zou er een speler in de plaats moeten komen voor de volgende match want zonder vervangingen kan je nooit winnen!!
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. INTERVIEW. “Ik prijs me gelukkig dat ik de favoriete ben, dat betekent dat ik bij de besten hoor”: Nafi Thiam gaat op zoek naar WK-goud op zevenkamp
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  5

  INTERVIEW. “Ik prijs me gelukkig dat ik de favoriete ben, dat betekent dat ik bij de besten hoor”: Nafi Thiam gaat op zoek naar WK-goud op zevenkamp

  Of ze het nu wil of niet, olympisch kampioene Nafi Thiam (27) is op het WK topfavoriete voor goud in de zevenkamp. In Eugene wil ze de titel heroveren die haar in 2019 ontglipte. Een gesprek over wat het betekent om een veelwinnaar te zijn: “Ik train elke dag hard om de beste te zijn. Ik kan er dus maar beter van genieten, zo lang het duurt.”