BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Strijdende Belgian Cats sneuvelen in kwartfinale van WK 3x3 tegen China: “We kunnen alleen maar trots zijn”

3x3Het WK Basket 3x3-avontuur van de Belgian Cats zit erop. Strijdend en niet opgevend gingen ze in de kwartfinale onderuit tegen China (21-13). De geblesseerde Laure resimont keek vanuit de tribune toe hoe Becky Massey, Julie Vanloo en Ine Joris met opgeheven hoofd en onder luide aanmoedigingen het basketcourt verlieten.

10 reacties

 • hugo van der speeten

  2 maanden geleden
  Wat een warboel bij de vrouwen ,dit is geen basket maar trek en duw werk . Men zou denken dat een vrij worp er toch tenminste zou ingaan ,geklungel van de bovenste plank, afschaffen deze 3x 3.
 • Claude Broucker-Briké

  2 maanden geleden
  België was te zwak. Eerlijk toegeven. Verdien zeker geen halve finales!
 • Gorissen Marcel

  2 maanden geleden
  Patrick FLORISSOONE: beter Vanloo vervangen. Geen ploeg speelster. De inlegger doet ze met veel fantasie en dan nog missen.
 • Dominiek Catry

  2 maanden geleden
  Strijdend ten onder gaan is absoluut geen schande . Integendeel .
 • Eric De Geeter

  2 maanden geleden
  Bij een kwetsuur zou er een speler in de plaats moeten komen voor de volgende match want zonder vervangingen kan je nooit winnen!!
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.