Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Strafklacht ingediend tegen 3x3 Belgian Lions, die wel gewoon deelnemen aan EK

Meer SportBij de Cel Sportfraude van de federale politie is een dossier rond mogelijke fraude bij de organisatie van 3x3-basketbaltoernooien ingediend. “De strafklacht wordt gecombineerd met een intern tuchtonderzoek bij Basketbal Vlaanderen”, klinkt het in een persbericht van Basketball Belgium. De Belgian Lions 3x3 maken zich ondertussen wel gewoon op voor hun deelname aan het EK in Parijs van 10 tot 12 september. 

33 reacties

 • GERRY VAN DE KERKHOF

  1 maand geleden
  Zelfs als het waar is, dan kan je je ook de vraag stellen waarom ze het nodig vonden om het op die manier te doen. Ze hebben bewezen dat ze het puur op sportief gebied waard waren daar te staan. Op dat vlak hadden ze dus geen fraude nodig. Was het dan niet de bond die in gebreke is gebleven door niet de vereiste wedstrijden te organiseren?
 • bob jansens

  1 maand geleden
  aan Piet Peters, men is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Daarom is het net goed dat er een gerechtelijk onderzoek komt, zo komt er duidelijkheid: of justitie vindt iets of justitie vindt niets. Bij uw opmerking over die 4 Walen zou ik eerder de vraag stellen "Als het 4 Walen geweest waren, zou er dan ook zoveel heisa gemaakt worden?" (ik denk het niet)
 • bob jansens

  1 maand geleden
  aan Piet Peters, ik denk dat er over deze niet gesproken zou worden als het over 4 Waalse spelers zou gaan...
 • Piet Peters

  1 maand geleden
  Ongelooflijk dat hier mensen zijn die deze fraudeurs (kandidaat-notaris?) verdedigen? Het moesten verdorie eens 4 Walen geweest zijn. Dan zou je hieronder heel andere dingen lezen.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Misschien niet erg professioneel van de bond maar toch de eigen verantwoordelijkheid van de spelers Men doet hier maar net of er niemand gedupeerd is maar een ander team moest thuis blijven dankzij deze fraude , die mensen zijn onrechtmatig iets ontzegd waar ze jaren voor gewerkt hebben en bij succes hun leven zou hebben kunnen veranderen , en dat door een kandidaat notaris
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.