Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sterke James Wade klopt boeman van Kim Huybrechts en wint UK Open darts

UK Open dartsJames Wade heeft de UK Open darts gewonnen. De PDC-nummer vijf van de wereld klopte Luke Humphries - de boeman van onze landgenoot Kim Huybrechts eerder in het toernooi - met 11-5. Wade had in de halve finale ook al wereldkampioen en nummer één Gerwyn Price uitgeschakeld.

6 reacties

 • Adrien Claes

  1 maand geleden
  Van Gerwen zijn tijd is voorbij.
 • Mireille Van Hooland

  1 maand geleden
  Verrassende finalisten, go go James Wade En top dat Darts uitgezonden wordt op vtm2,ben grote fan
 • Karim Fezoua

  1 maand geleden
  Ondertussen weten we van beter... Een outsider onder de noemer Luke Humphries heeft mijn ogen opengetrokken... Nu nog de finale Wade - Humphries... Zal een zware worden, maar ik denk dat Cool Hand Luke het zal halen...
 • Karim Fezoua

  1 maand geleden
  James Wade, Gerwyn Price, Dave Chisnall en Michael van Gerwen zullen doorstoten. En ik heb een gevoel dat Gerwen de grote favoriet zal worden, niettegenstaande dat Price ook nog in de running is. We zien wel...
 • willy francq

  1 maand geleden
  Dansen Dimi, dansen !!
 1. Bizarre peptalk van McGregor - die nu toch toestemt voor gevecht met Poirier - doet wenkbrauwen fronsen: “Sla hem in z’n gezicht”
  Play
  Time-out
  5

  Bizarre peptalk van McGregor - die nu toch toestemt voor gevecht met Poirier - doet wenkbrau­wen fronsen: “Sla hem in z’n gezicht”

  Een filmpje dat de legendarische kooivechter Conor McGregor (32) gedeeld heeft, beroert de gemoederen op social media. De Ier pakt in de video uit met een aparte peptalk voor zijn 3-jarig zoontje Conor Jack McGregor Jr., waarbij hij vechtinstructies geeft. Ondertussen raakte bekend dat de MMA-kamp tegen Justin Poirier dan toch doorgaat.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal