.
Volledig scherm
. © rv

Sterk Australië wint World Cup of Darts, Belgian Arrows sneuvelen in kwartfinales

DartsAustralië heeft de World Cup of Darts gewonnen. Simon Whitlock en Damon Heta rekenden in de finale af met Wales (Gerwyn Price en Jonny Clayton): 3-1. Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts gingen eerder onderuit in de kwartfinale tegen de Aussies.

12 reacties

 • Ber Mascotti

  2 maanden geleden
  Volgende keer beter boys, de Aussies waren top. Verdiende kampioenen!
 • Hans Loyaerts

  2 maanden geleden
  Australië verdiend kampioen, en idd Rudi, vooral de koppelprestatie van de Belgen tegen Australië was niet om trots op te zijn. Behalve het privé-dansje van Dimi voor de match. Dat was top, maar had helaas niks te maken met België of darts.
 • Rudi Mersy

  2 maanden geleden
  Wereldkampioen in het afbreken onze sporters, dat zijn we. Niets om trots op te zijn, he?
 • Helga Geuens

  2 maanden geleden
  Wat een afgang..0-4.
 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  Minder show opvoeren een beetje gewoon doen zou u niet misstaan, ge kwam veel te kort.
 1. Wat drijft de broers Borlée? Volgens onze atletiekspecialiste willen ze nog kers op de taart: “Volharding loont. Dat weten ze zelf als de besten”
  Play
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  3

  Wat drijft de broers Borlée? Volgens onze atle­tiekspe­ci­a­lis­te willen ze nog kers op de taart: “Volharding loont. Dat weten ze zelf als de besten”

  De Belgian Tornados hebben het opnieuw geflikt. Op het WK atletiek in Eugene pakten de 4x400m-mannen brons. Onze atletiekspecialiste Valerie Hardie volgt de ploeg van coach Jacques Borlée al jaren en buigt zich over de vraag waarom vooral de broers Borlée zichzelf maar blijven afbeulen. “Niet geschoten is altijd mis, zo redeneren zij richting de Spelen van 2024.” Lees hieronder de volledige analyse.
 2. The American Dream: 18-jarige internet-ster met één arm gaat vol voor een carrière in de NBA
  Basketbal
  4

  The American Dream: 18-jarige internet-ster met één arm gaat vol voor een carrière in de NBA

  Hansel Enmanuel Donato Domínguez: 18 jaar, opgegroeid in de Dominicaanse Republiek en als kind zijn linkerarm verloren. Ondanks die tegenslag verbond Enmanuel zich deze week aan Northwestern State, een team dat uitkomt het allerhoogste niveau van het universiteitsbasketbal. Al is dat nog maar het begin. Enmanuel wil de eerste speler worden die met een ernstige beperking in de NBA speelt. The American Dream.