John Steinbach.
Volledig scherm
John Steinbach. © BELGA

Steinbach (Aalstar) basketspeler van het jaar

Jorn Steinbach van Okapi Aalstar is verkozen tot basketspeler van het Jaar. Hij volgt op de erelijst Antwerp-speler Roel Moors op, die dit jaar ook bij de drie genomineerden was.

 1. Universiteit schrapt Sacoor na keuze voor Tornados, Amerikaans avontuur voorbij: “Ik ga alleen nog terug om mijn spullen op te halen”
  PREMIUM
  Atletiek
  3

  Universi­teit schrapt Sacoor na keuze voor Tornados, Amerikaans avontuur voorbij: “Ik ga alleen nog terug om mijn spullen op te halen”

  Jonathan Sacoor keert toch nog terug naar de VS... om er zijn spullen op te halen. De 21-jarige atleet gaf bij zijn terugkeer van het WK aflossingen aan dat zijn avontuur bij de University of Tennessee er onherroepelijk op zit. En maar goed ook want trainer Jacques Borlée noemt z’n tijden verontrustend. Hij heeft nog drie maanden om Sacoor weer op topsnelheid te krijgen voor de Spelen. Sacoor: “Ik heb dan beslist dat het voor mijn toekomst als atleet beter was om terug te keren.”
 1. Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Giro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"
  Play

  Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Gi­ro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"

 2. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"