Alexander Henrickx in het shirt van Pinoké.
Volledig scherm
Alexander Henrickx in het shirt van Pinoké. © Pro Shots/Sipa USA

‘Steekneus’ Alexander Hendrickx verliest ondanks twee doelpunten eerste finaleduel met Pinoké na shoot-outs

HockeyAlexander Hendrickx en Sébastien Dockier schrijven met hun club Pinoké geschiedenis in de Nederlandse Hoofdklasse. De club staat bij een allereerste play-offdeelname immers meteen in finale. Pinoké neemt het vandaag (nipt verlies - zie kader hieronder), zaterdag en misschien zondag op tegen grootmacht Bloemendaal. “We willen met Pinoké aan de top blijven”, aldus topscorer Hendrickx.

0 reacties

 1. Polsstokspringer Ben Broeders legt de lat steeds hoger: “EK-medaille? Ik wil meedoen op wereldniveau”
  PREMIUM
  ATLETIEK
  1

  Polsstok­sprin­ger Ben Broeders legt de lat steeds hoger: “EK-medaille? Ik wil meedoen op wereldni­veau”

  Hij heeft de gewoonte om metershoog in de lucht te zweven, en na de allereerste Diamond League-zege leeft polsstokspringer Ben Broeders (27) helemaal op een wolkje. Op het BK atletiek hoopt de Leuvenaar er zondag weer een ‘showke’ van te maken. “Ik heb het eens opgezocht: er zijn tot op heden vijf Belgen die in de top 50 aller tijden in hun discipline staan. Is dat geen mooi doel?”
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.