AP
Volledig scherm
© AP

Spieth en Reed leiden na tweede ronde, Woods uitgeschakeld

US Open golfDe Amerikanen Jordan Spieth en Patrick Reed hebben de leiding genomen op de 115e editie van het US Open golftoernooi (Major/7.892.000 euro), die in University Place (Washington) gehouden wordt.

 1. Wout van Aert en Remco Evenepoel maken fans blij en blikken vooruit op WK-tijdrit: “We zullen ons niet vergalopperen”
  Play
  WK Wielrennen
  48

  Wout van Aert en Remco Evenepoel maken fans blij en blikken vooruit op WK-tijd­rit: “We zullen ons niet vergaloppe­ren”

  Gisteren nog op verkenning in het Leuvense, vandaag alweer in Brugge. Wout van Aert verzamelt in aanloop naar de tijdrit op het WK wielrennen met de Belgische ploeg in Brugge. Samen met Remco Evenepoel stond hij vandaag na de ochtendtraining de verzamelde pers te woord. “Ik heb me specifieker voorbereid op de weg, dan op de tijdrit. Soms moet je keuzes maken.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).