Speelsters Mali met elkaar op de vuist na vierde zwaar verlies op rij op WK basketbal

WK basketbalMalaise bij Mali op het WK basketbal voor vrouwen in Sydney. Na het zware verlies tegen Servië gingen twee speelsters met elkaar op de vuist in de mixed zone. De internationale basketbalbond (FIBA) opent een onderzoek.

1 reactie

 • Dave Broes

  4 maanden geleden
  Daar zouden onze Duivels een voorbeeld van kunnen nemen
 1. België na shoot-outs tegen Nederland naar finale WK hockey, doelman Vanasch opnieuw dé held: “We staan er soms zelf van te kijken wat hij allemaal doet”
  58

  België na shoot-outs tegen Nederland naar finale WK hockey, doelman Vanasch opnieuw dé held: “We staan er soms zelf van te kijken wat hij allemaal doet”

  Niets kan de Red Lions stoppen! Ook niet een eerste helft waarin ze wat verloren liepen tegen Oranje. Onze hockeymannen knokten twee keer terug en toonden zich, net als een goede vier jaar geleden in de WK-finale, het koelbloedigst in de shoot-outs. “Een lastige situatie keren is ook een kwaliteit”, aldus Loïck Luypaert. De finale is zondag tegen Duitsland (14u30).
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).