Joe Cullen.
Volledig scherm
Joe Cullen. © AFP

Smith wint laatste speeldag in Premier League, Cullen ten koste van Wright naar play-offs

DartsGeen Peter Wright in de play-offs van de Premier League. Joe Cullen won het cruciale duel van de Schotse wereldkampioen en plaatste zich zo voor de Final Four. Een sterke Michael Smith schreef dan weer de zestiende en laatste speeldag op zijn naam.

0 reacties

 1. “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieoperatie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgeschakeld
  EK ATLETIEK

  “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieopera­tie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgescha­keld

  Een opdringerige wesp maakte het nog even spannend voor Cynthia Bolingo maar uiteindelijk voltrok het mirakel zich toch: vijf maanden nadat ze aan de knie werd geopereerd, kwalificeerde de 29-jarige Brusselse zich voor haar eerste EK-finale op de 400m. “Ik ga me nergens op richten. In de finale staan alle tellers weer op nul.”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Topsportcoördinator Rutger Smith maakt balans op na succesvolste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  2

  Topsport­coö­r­di­na­tor Rutger Smith maakt balans op na succesvol­ste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”

  Queen Nafi is weer terug in het land, net als alle andere WK-medaillewinnaars. Niet dat er veel tijd is om op adem te komen want over een drietal weken wacht hen alweer het EK in München. Voor het zover is, maakt topsportcoördinator Rutger Smith van de Vlaamse atletiekliga (VAL) nog een stand van zaken op: “Als Jacques Borlée zegt: ‘Ik stop ermee’, dan ga ik zeker Kevin of Jonathan vragen of het hen interesseert om hem op te volgen.”
 2. Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggingen voor EK-kwalificatiecampagne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”
  VOLLEYBAL

  Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggin­gen voor EK-kwalifica­tie­cam­pag­ne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”

  De Final Four van de Golden League hebben ze niet gehaald, vanavond beginnen de Red Dragons onder de nieuwe bondscoach Emanuele Zanini (57) aan het tweede luik, de kwalificatieronde voor het EK 2023. De Italiaan zit met kopzorgen, want hij moet aan de slag met een fel verjongde selectie. En dat had hij niet zien aankomen… “Het werd mij anders voorgesteld.”
 3. “Ik heb zo hard gewerkt om eindelijk in een EK-finale te staan”: Dylan Borlée uitgelaten na kwalificatie voor finale 400m, broer Kevin hoopt fit te raken voor Tornados
  EK ATLETIEK
  1

  “Ik heb zo hard gewerkt om eindelijk in een EK-finale te staan”: Dylan Borlée uitgelaten na kwalifica­tie voor finale 400m, broer Kevin hoopt fit te raken voor Tornados

  Dylan Borlée had gelukkig niet opgemerkt hoe z’n oudere broer Kevin in de halve finale net voor hem met een blessure was uitgevallen: het had hem anders misschien uit zijn concentratie gehaald. En die had hij nodig om op z'n 29ste ein-de-lijk een individuele finale op een EK te halen. Kevin Borlée hoopt alsnog fit te raken voor de Belgian Tornados.