Seppe Odeyn (archiefbeeld).
Volledig scherm
Seppe Odeyn (archiefbeeld). © Robrecht Paesen

Seppe Odeyn kroont zich voor tweede keer tot wereldkampioen duatlon

DuatlonSeppe Odeyn heeft voor de tweede keer in zijn carrière het wereldkampioenschap duatlon lange afstand gewonnen op de Powerman in Zofingen, Zwitserland. 

3 reacties

 • steve vandenbroeck

  4 weken geleden
  De ene wereldkampioen is blijkbaar de andere niet. Terwijl de wielrenners tonnen aandacht krijgen, wordt deze topprestatie beloond met een artikel in de marge.
 • ivo vandevonder

  1 maand geleden
  een dikke proficiat voor een prachtige atleet en prachtige persoon...en nu op naar de hel van Kasterlee...nog veel succes Ivo Van de Vonder Wilsele
 • Sonja Buyle

  1 maand geleden
  Dikke proficiat voor Seppe, maar organisaties en sponsors mogen ook eens zorgen dat de atleten na aankomst kunnen douchen. Die mannen liepen 6 tot 9 uur in de gietende regen 12 gr. Mag niet volgens covid. Niet getest niet mee doen!! Wat is dan het probleem!
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.