Dave Chisnall, die in de achtste finale Van Den Bergh uitschakelde, speelde ook tegen Van Gerwen fenomenaal sterk.
Volledig scherm
Dave Chisnall, die in de achtste finale Van Den Bergh uitschakelde, speelde ook tegen Van Gerwen fenomenaal sterk. © Photo News

Sensatie op WK darts: Van Gerwen krijgt 5-0 (!) om de oren tegen fenomenale Chisnall, ook de killer van ‘Dancing Dimi’

WK DartsMichael van Gerwen heeft een ongekend pak slaag gekregen van Dave Chisnall in de kwartfinale van het WK Darts. ‘Mighty Mike’ ging met liefst 5-0 onderuit tegen een werkelijk sublieme Chisnall, die gemiddeld 107,34 gooide en boven zichzelf uit steeg. Chisnall verkeert in de vorm van zijn leven en schakelde in de achtste finale ook al op indrukwekkende wijze onze landgenoot Dimitri Van den Bergh uit. 

8 reacties

 • simone joris

  2 maanden geleden
  GEWELDIG !!!
 • Lorenzo Parmentier

  2 maanden geleden
  Als je denkt da het niet nog zotter of spannender word in deze wedstrijden ben je eraan voor de moeite .wat een schitterend wk hebben we al mogen zien en denk da we nog 3 fantastische matchen krygen .dit is echt wel topsport da alle kanten uit kan en waar je op puntje van je stoel voor ga zitten. Thx aan vtm 4 voor dit uit te zenden en hoop dat ze dit by volgende editie ook doen vanaf begin
 • Lorenzo Parmentier

  2 maanden geleden
  Super prestatie van chisnall. Wat een geweldige match speelde die .nog stuk beter dan tegen dimi. Mvg moest en kon er al ronde vroeger uitgelegen hebben. Y was nergens vandaag. Is al een heel jaar niet op niveau dat we van hem kennen. Op naar mooie finale gary anderson tegen gerwyn price
 • Paul Ducelle

  2 maanden geleden
  Gerwen vorige ronde ook al door het oog van de naald, maar tegen een Chisnall on fire is geen verhaal mogelijk!
 • kim tack

  2 maanden geleden
  Hoe vaak wordt het darts board gewisseld? Of blijft dat het volledige tornooi hetzelfde?
 1. Gevaert en Hellebaut laten licht schijnen over gedoodverfde opvolgers: “De nieuwe Kim en Tia? Geef Rani en Merel tijd”
  PREMIUM
  Atletiek

  Gevaert en Hellebaut laten licht schijnen over gedoodverf­de opvolgers: “De nieuwe Kim en Tia? Geef Rani en Merel tijd”

  Nafi Thiam en de broers Borlée, dat zijn uiteraard de speerpunten en medaillehoop van Team Belgium op het EK indoor. Maar wat met het jong talent dat in het Poolse Torun z’n grote internationale debuut maakt? Worden Rani en Merel de nieuwe Kim en Tia? We vragen het Gevaert en Hellebaut zelf, die er meteen enkele tips bovenop gooien. “Een hoogspringmat is een hoogspringmat, of die nu in België of in Polen ligt.”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"