Sam Deroo, hier in actie bij de Red Dragons.
Volledig scherm
Sam Deroo, hier in actie bij de Red Dragons. © VDB

Sam Deroo wordt Russisch kampioen volleybal en haalt triple binnen met Dinamo Moskou

Meer sportSam Deroo (28) heeft zich met z'n club Dinamo Moskou tot Russisch kampioen gekroond. Deroo en Dinamo waren in de finale te sterk voor Zenit Sint-Petersburg: 1-3. Dinamo haalt zo de triple binnen: eerder won het ook al de Russische beker en eind maart veroverde het al de CEV Cup, ook in een finale tegen Sint-Petersburg.

0 reacties

 1. Universiteit schrapt Sacoor na keuze voor Tornados, Amerikaans avontuur voorbij: “Ik ga alleen nog terug om mijn spullen op te halen”
  PREMIUM
  Atletiek
  3

  Universi­teit schrapt Sacoor na keuze voor Tornados, Amerikaans avontuur voorbij: “Ik ga alleen nog terug om mijn spullen op te halen”

  Jonathan Sacoor keert toch nog terug naar de VS... om er zijn spullen op te halen. De 21-jarige atleet gaf bij zijn terugkeer van het WK aflossingen aan dat zijn avontuur bij de University of Tennessee er onherroepelijk op zit. En maar goed ook want trainer Jacques Borlée noemt z’n tijden verontrustend. Hij heeft nog drie maanden om Sacoor weer op topsnelheid te krijgen voor de Spelen. Sacoor: “Ik heb dan beslist dat het voor mijn toekomst als atleet beter was om terug te keren.”
 2. ‘De Weg naar de Wereldtop’ vertelt hoe Red Lions in 15 jaar uitgroeiden tot grootmacht: “18 amateurs hadden de Duitse sterren geklopt”
  PREMIUM
  Hockey

  ‘De Weg naar de Wereldtop’ vertelt hoe Red Lions in 15 jaar uitgroei­den tot grootmacht: “18 amateurs hadden de Duitse sterren geklopt”

  Goud in Tokio 2021 zou het orgelpunt betekenen. In dik 15 jaar tijd legden de Red Lions een onwaarschijnlijk parcours af: van bespot minihockeyland tot vermaarde wereldmacht. De Red Lions stelden dat verhaal te boek in ‘De Weg naar de Wereldtop’. Een voorpublicatie met tien treffende anekdotes. Vandaag in deel 1 de eerste vijf fragmenten.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"