Volledig scherm
© GETTY

Rory McIlroy snoept Thomas Bjorn eindzege af, Colsaerts 71ste

PGA C'pionshipDe Noord-Ier Rory McIlroy heeft in het Engelse Virginia Water het BMW PGA Championship (EPGA/4,75 miljoen euro) op zijn naam geschreven. Nicolas Colsaerts moest na een teleurstellende vierde ronde in 79 slagen, zeven over par, vrede nemen met de gedeelde 71ste plaats.

 1. Kunstschaatsster Loena Hendrickx schrijft Challenge Cup in Den Haag op haar naam
  Kunstschaatsen

  Kunst­schaats­ster Loena Hendrickx schrijft Challenge Cup in Den Haag op haar naam

  Loena Hendrickx heeft een tweede keer, na 2017, de Challenge Cup kunstschaatsen in Den Haag gewonnen. De 21-jarige Antwerpse was met 69,77 punten al de beste in de korte kür en won vrijdag met 134,91 punten ook de vrije kür. Haar totaalscore van 204,68 punten is een nieuw persoonlijk record. Dat stond sinds 2018 op 204,61. Op het podium werd Hendrickx geflankeerd door de Taiwanese Emmy Ma en de Cypriotische Emelia Zingas (171,30).
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"