Ronnie O’Sullivan in armen van dochter en zoon na zevende wereldtitel in finale met zowaar aansteker en akkefietje met Belgische ref

SnookerRonnie O’Sullivan (46) heeft zijn 7de wereldtitel in het snooker binnengehaald. De Engelsman zette in de finale landgenoot Judd Trump opzij met 18-13. Tijdens de eindstrijd in het Crucible Theatre liet O’Sullivan zich opmerken toen hij het aan de stok kreeg met... de Belgische scheidsrechter Olivier Marteel. The Rocket zorgde ook voor een opvallend beeld met een aansteker. 

25 reacties

 • Robert Van Driessche

  3 maanden geleden
  Waarom moet Hendry en O'Sullivan met elkaar verleden worden. Merckx kunt ge toch ook niet met iemand van nu vergelijken.
 • Erwin De Meyer

  3 maanden geleden
  De beste snookerspeler ooit !
 • Andy Van Daare

  3 maanden geleden
  De Korte Johan : Ronnie heeft ook al veranderd van keu, bovendien won Ronnie "destijds" al vaker van Hendry als viceversa, ondertussen is Ronnie meer compleet en gevaarlijker dan Hendry "ooit" was, een beste Hendry wint nooit van een beste Ronnie... 147's op voorhand aankondigen en ze dan maken ( op TV ), een 147 maken tegen Selby op 9-9 in een finale, simpelweg uniek qua kunst. Hendry geeft zelf toe dat Ronnie de grootste ooit is, je moet al blind zijn om dit te ontkennen...
 • Peter Boels

  3 maanden geleden
  @Rudy Moerloos : Ik heb Judd Trump ook al met rechts zien spelen. ;-) Zal een waardige opvolger van Ronnie worden.
 • Marianne Foert

  3 maanden geleden
  Geweldig die man. Speelt zowel rechtshandig als linkshandig. Kijk met plezier naar zijn matchen.
 1. Wat drijft de broers Borlée? Volgens onze atletiekspecialiste willen ze nog kers op de taart: “Volharding loont. Dat weten ze zelf als de besten”
  Play
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  3

  Wat drijft de broers Borlée? Volgens onze atle­tiekspe­ci­a­lis­te willen ze nog kers op de taart: “Volharding loont. Dat weten ze zelf als de besten”

  De Belgian Tornados hebben het opnieuw geflikt. Op het WK atletiek in Eugene pakten de 4x400m-mannen brons. Onze atletiekspecialiste Valerie Hardie volgt de ploeg van coach Jacques Borlée al jaren en buigt zich over de vraag waarom vooral de broers Borlée zichzelf maar blijven afbeulen. “Niet geschoten is altijd mis, zo redeneren zij richting de Spelen van 2024.” Lees hieronder de volledige analyse.
 2. Topsportcoördinator Rutger Smith maakt balans op na succesvolste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”
  PREMIUM
  WK ATLETIEK
  2

  Topsport­coö­r­di­na­tor Rutger Smith maakt balans op na succesvol­ste WK atletiek ooit voor Belgen: “Thiam kan weer genieten van wat ze doet”

  Queen Nafi is weer terug in het land, net als alle andere WK-medaillewinnaars. Niet dat er veel tijd is om op adem te komen want over een drietal weken wacht hen alweer het EK in München. Voor het zover is, maakt topsportcoördinator Rutger Smith van de Vlaamse atletiekliga (VAL) nog een stand van zaken op: “Als Jacques Borlée zegt: ‘Ik stop ermee’, dan ga ik zeker Kevin of Jonathan vragen of het hen interesseert om hem op te volgen.”