Ronnie O’Sullivan in armen van dochter en zoon na zevende wereldtitel in finale met zowaar aansteker en akkefietje met Belgische ref

SnookerRonnie O’Sullivan (46) heeft zijn 7de wereldtitel in het snooker binnengehaald. De Engelsman zette in de finale landgenoot Judd Trump opzij met 18-13. Tijdens de eindstrijd in het Crucible Theatre liet O’Sullivan zich opmerken toen hij het aan de stok kreeg met... de Belgische scheidsrechter Olivier Marteel. The Rocket zorgde ook voor een opvallend beeld met een aansteker. 

25 reacties

 • Robert Van Driessche

  2 maanden geleden
  Waarom moet Hendry en O'Sullivan met elkaar verleden worden. Merckx kunt ge toch ook niet met iemand van nu vergelijken.
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  De beste snookerspeler ooit !
 • Andy Van Daare

  2 maanden geleden
  De Korte Johan : Ronnie heeft ook al veranderd van keu, bovendien won Ronnie "destijds" al vaker van Hendry als viceversa, ondertussen is Ronnie meer compleet en gevaarlijker dan Hendry "ooit" was, een beste Hendry wint nooit van een beste Ronnie... 147's op voorhand aankondigen en ze dan maken ( op TV ), een 147 maken tegen Selby op 9-9 in een finale, simpelweg uniek qua kunst. Hendry geeft zelf toe dat Ronnie de grootste ooit is, je moet al blind zijn om dit te ontkennen...
 • Peter Boels

  2 maanden geleden
  @Rudy Moerloos : Ik heb Judd Trump ook al met rechts zien spelen. ;-) Zal een waardige opvolger van Ronnie worden.
 • Marianne Foert

  2 maanden geleden
  Geweldig die man. Speelt zowel rechtshandig als linkshandig. Kijk met plezier naar zijn matchen.
 1. WK ZWEMMEN. Toptalent Popovici slaat toe op koningsnummer
  Zwemmen

  WK ZWEMMEN. Toptalent Popovici slaat toe op koningsnum­mer

  De amper zeventienjarige Roemeen David Popovici heeft op het WK in Boedapest de wereldtitel veroverd op de 100 meter vrije slag. In de Hongaarse hoofdstad tikte de Roemeense sensatie, die werd klaargestoomd in het Antwerpse Wezenbergbad, in het prestigieuze nummer aan in 47.58 en daarmee was hij zes honderdsten van een seconde sneller dan de Fransman Maxime Grousset (47.64). Het brons ging naar de Canadees Joshua Liendo Edwards (47.71). Enige kanttekening: olympisch kampioen Caeleb Dressel en olympisch vicekampioen Kyle Chambers gingen niet van start. Vorige zomer greep Popovici op de Spelen in Tokio nog nipt naast de medailles.