Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ronald Gaastra stopt als hoofdtrainer Vlaamse zwemfederatie en is kritisch over topsportbeleid: “Ik ben er klaar mee” - Dirk Boets opvolger bij de federatie

ZwemmenRonald Gaastra stopt eind dit jaar als hoofdtrainer van de Vlaamse zwemfederatie (VZF). Zo neemt hij de vlucht vooruit: volgens hem zou de federatie zijn contract toch niet verlengen: “Vier jaar geleden was ik een topcoach en nu zogezegd niet meer. Ik ben er klaar mee.”

10 reacties

 • Patrick Jacobs

  2 maanden geleden
  Als het op zwemmers hebt , ben je top trainer Als je geen top zwemmers hebt , kan je ook geen top trainer zijn Maar het is mischien wel het moment voor wat verjonging en wat harder aanpak
 • Bart Engelen

  2 maanden geleden
  Welk beleid? Hoe kan je in Belgie een beleid voeren, een non-land dat met haken en ogen aaneen hangt en alleen op papier bestaat?
 • monique bolen

  2 maanden geleden
  het is roeien met de riemen die je hebt, maar blijkbaar zijn er hier in Belgie geen riemen meer en als je ze hebt worden ze nog al dikwijls tegengewerkt allé in veel sporten toch sinds de federaties werden gesplits in Vl/W.
 • Charel De sjanteerbaere

  2 maanden geleden
  Het is een leegloop bij de zwemfederatie.Hij is niet alleen,andere zijn minder bekende medewerkers die weggaan,maar daarom niet minder belangrijk.Het is een geheel, ook achter de schermen zijn er heel veel mensen die goed werk leveren.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Veel te veel moeials die in het comité zitten en dit enkel om hun zakken te vullen en er niets van kennen !
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.