Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roeier Ward Lemmelijn kan niet stunten en moet olympische droom voor Tokio opbergen

Meer SportSkiffeur Ward Lemmelijn heeft zaterdag op de Rotsee nabij het Zwitserse Luzern op de mondiale kwalificatieregatta roeien voor de Olympische Spelen in Tokio niet voor een stunt kunnen zorgen. De 23-jarige Lemmelijn eindigde in de herkansingen pas derde en greep zo naast een ticket voor de halve finales en een mogelijke olympische kwalificatie.

0 reacties

 1. Voor het eerst sinds 1988 geen condooms voor Olympische atleten, eerste coronageval bij Oegandese delegatie die aankomt in Tokio
  Olympische Spelen
  5

  Voor het eerst sinds 1988 geen condooms voor Olympische atleten, eerste coronage­val bij Oegandese delegatie die aankomt in Tokio

  Een maand voor de start van de Olympische Spelen in Tokio (23 juli-8 augustus) is een eerste coronageval ontdekt bij een atleet. Een lid van de Oegandese delegatie testte bij aankomst op de luchthaven positief op het coronavirus. Verder liet de organisatie verstaan dat er voor het eerst sinds 1988 geen condooms worden voorzien tijdens de Spelen. Achteraf krijgen de atleten wel een paar exemplaren mee als souvenir.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 3. Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”
  Hockey

  Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”

  Benieuwd hoe onze Red Lions – met steeds Tokio in het achterhoofd – vanavond op het EK de kraker in de halve finale tegen Nederland aanpakken. Technisch directeur Adam Commens beseft dat het een delicate evenwichtsoefening wordt. “Die match wordt een challenge. Als we tegen ons beste niveau aanleunen, kunnen we voor de derde keer op rij de EK-finale halen.”