Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik na het epische gevecht in de Gelredome.
Volledig scherm
Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik na het epische gevecht in de Gelredome. © REUTERS

Rico Verhoeven aanvaardt excuses Ben Saddik: “We kunnen de strijdbijl nu begraven”

meer sportRico Verhoeven (32) en Jamal Ben Saddik (31) stapten zaterdagavond als gezworen vijanden de ring in, maar na het epische gevecht om de wereldtitel bij de zwaargewichten in het kickboksen is de vrede tussen de twee hersteld. “Hij bood me na afloop zijn excuses aan en die heb ik geaccepteerd”, zei Verhoeven — die in de vierde ronde won op technische knock-out — in het Nederlands praatprogramma Jinek.

4 reacties

 • Ben Adriaens

  1 jaar geleden
  Verhoeven is gewoon de beste en sterkste
 • Sam Bedfort

  1 jaar geleden
  Wat een gevecht. Rico is erg sterk na de eerste twee ronden.
 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  Rico heeft gewonnen en Jamal heeft ondanks een te korte voorbereiding diens oog naar Mars gekletterd. Iedereen tevreden zekers.
 • Eddy Clauwert

  1 jaar geleden
  Die Jamal wil je toch niet tegenkomen op het straat
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Ongewenst in België, nu op olympische droom jagend met Georgië: klokkenluidster Dorien Motten geeft land en job als dierenarts op uit liefde voor het turnen
  PREMIUM
  TURNEN
  31

  Ongewenst in België, nu op olympische droom jagend met Georgië: klokken­luidster Dorien Motten geeft land en job als dierenarts op uit liefde voor het turnen

  “Ik wist dat ik nooit meer een kans zou maken om voor België uit te komen”, vertelt Dorien Motten. De 31-jarige gymnaste koos recent met de zegen van de plaatselijke president voor, hou u vast, Georgië. De Limburgse droomt nog altijd van de Olympische Spelen, dat ondanks de zware prijs die ze betaalde voor haar rol als klokkenluidster in het turnschandaal. Daarbovenop gaf ze recent haar job als dierenarts op. “Dat kan ik m’n hele leven uitoefenen, turnen kan alleen nu.”