Jelle Geens.
Volledig scherm
Jelle Geens. © Photo News

Revanche op alle pech: Jelle Geens wint met lange sprint de WTCS-triatlon in Abu Dhabi

TriatlonJelle Geens heeft in Abu Dhabi de eerste manche in de World Triathlon Championship gewonnen. Onze 28-jarige landgenoot ziet daarmee een eind komen aan een lange periode vol miserie. Op de sprintafstand (750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen) liet Geens in 52:21 de Fransman Vincent Luis (52:26) en de Hongaar Vence Biczak (52:29) achter zich.

0 reacties

 1. “Had ik dan moeten sterven?”: olympische judokampioene zwaar toegetakeld door eigen partner en coach
  Meer sport
  3

  “Had ik dan moeten sterven?”: olympische judokampi­oe­ne zwaar toegeta­keld door eigen partner en coach

  Beroering in de judowereld. Margaux Pinot, 27 en olympisch kampioene in Tokio 2020 in de teamcompetitie, heeft klacht ingediend tegen haar partner en trainer Alain Schmitt (38) - zelf in 2013 judowereldkampioen. Ze zou afgelopen weekend het slachtoffer zijn geweest van huishoudelijk geweld. Inmiddels is Schmitt vrij. “Had ik dan moeten sterven?”, vraagt de Française zich af.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.