Links: foto van Remco Evenepoel uit de oude doos.
Rechts: Wout van Aert met echtgenote Sarah De Bie en zoontje Georges.
Volledig scherm
Links: foto van Remco Evenepoel uit de oude doos. Rechts: Wout van Aert met echtgenote Sarah De Bie en zoontje Georges. © Instagram

Remco Evenepoel doet het met een foto uit de oude doos, Wout van Aert en vrouw Sarah “oefenen voor volgend jaar”: vrolijk kerstfeest!

Meer sportHet is een jaarlijks terugkerende traditie: sporters die hun volgers op social media vrolijke feestdagen wensen. Remco Evenepoel doet het dit jaar met een foto uit de oude doos, Thibaut Courtois en zijn Mishel deelden een kiekje bij de kerstboom, net als Kevin De Bruyne en z'n kroost. Primoz Roglic stuurde een foto de wereld in van hem op zijn skilatten. Merry Christmas, een bloemlezing. 

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.