Nora Mørk.
Volledig scherm
Nora Mørk. © rv

Rel in het Noorse handbal: naaktfoto's van sterspeelster gestolen en verspreid

HandbalIn de Noorse handbalwereld is een rel ontstaan rond sterspeelster Nora Mørk. Volgens de 26-jarige international zijn tijdens het huidige EK in Kroatië gestolen privéfoto's van haar binnen de Noorse mannenploeg verspreid.

10 reacties

 • Straight on No way back

  5 jaar geleden
  Gestolen of zelf toevallig verspreid voor meer aandacht? Nu als je geen naakt foto's maakt kan je ze oik niet verspreiden he! Idem wanneer vrouwen zich laten filmen, hoe dom kan je wel zijn!
 • Rob Hoek

  5 jaar geleden
  Ik vraag me toch af hoe dat in hemelsnaam kan. Je hebt wachtwoorden en zoals op je pc en mobiel heb je ook antivirus pakket. Ik denk dat zij heel simpel wachtwoord in hebt gevoerd of moet die jongen een kennis zijn of zo. Mijn foto is een keer getagd en kreeg een melding van google dat ik getagd was maar daarna heb ik zo ingesteld dat die mensen dat niet meer kunnen doen. Ik vind dat de mensen veel te gemakkelijk mee omgaan en zie maar maar dat werkt zo niet, zie die Mork
 • Werner Gielis

  5 jaar geleden
  dom om naaktfoto's op je mobieltje te bewaren
 • Nils De Vriendt

  5 jaar geleden
  Welja, jammer dat ze gelekt zijn, maar je hebt op zich toch niets om je over te schamen meisje!
 • Geert Vermuyten

  5 jaar geleden
  Tja....dan neem je beter geen foto's. Misschien te simpel voor de social media jeugd.
 1. “Weet je wat ík schandalig vind? De prijzen voor de olympische tickets”: Nafi Thiam over geld en gezondheid na haar straf EK indoor
  PREMIUM
  EK atletiek
  8

  “Weet je wat ík schandalig vind? De prijzen voor de olympische tickets”: Nafi Thiam over geld en gezondheid na haar straf EK indoor

  Ze werd in Istanboel vrijdag een titel en wereldrecord rijker, maar daar bleef het voor Nafi Thiam ook bij. Premies waren er voor haar namelijk niet te rapen op het EK indoor, maar dát is niet waar de 28-jarige kampioene zich aan stoort. “Dat ik er niets aan verdien, tot daar aan toe, maar weet je wat ík schandalig vind? De prijzen voor de olympische tickets. Terwijl het toch de atleten zijn die daar de show verzorgen.”
 2. Eerst schouderoperatie, nadien allicht titelkamp in de zomer voor Jan Quaeyhaegens na alweer een knock-out: “Bewezen dat ik hier thuishoor”
  3

  Eerst schouder­ope­ra­tie, nadien allicht titelkamp in de zomer voor Jan Quaeyhae­gens na alweer een knock-out: “Bewezen dat ik hier thuishoor”

  Wie stopt Jan Quaeyhaegens op weg naar de titel bij de lichtgewichten voor Cage Warriors? Alvast niet Alberto Ciardo (25). Als de Antwerpenaar (30) zot gevaarlijke knieën heeft, zoals hij eind vorig jaar tegen da Silva bewees, wat dan gezegd van zijn ellebogen? Na een tiental ware ‘Q Bombs’ blies de arme Italiaan gisteravond de aftocht via technische knock-out (TKO). “Op naar de titel, ik heb bewezen dat ik er klaar voor ben”, vertelde Quaeyhaegens achteraf. Alleen volgt er wel eerst een schouderoperatie, om in de zomer vervolgens voor die felbegeerde belt te kunnen kampen.