Lianne Tan, 45ste op de wereldranking.
Volledig scherm
Lianne Tan, 45ste op de wereldranking. © BELGA

Red Shuttles op zoek naar ticket voor EK badminton 2021: “Rusland onbegonnen werk, tegen Zwitserland en Polen maken we goede kans”

Meer sportDe Red Shuttles beginnen vandaag in Aartselaar aan hun eigen mission impossible: een ticket voor het EK badminton voor gemengde landenteams in 2021 trachten te bemachtigen. Er ligt slechts ééntje klaar.

0 reacties

 1. ‘Dancing Dimi’ blaast ex-wereldkampioen weg en komt aan leiding in de Premier League: “Mentaal toch een moeilijk duel”
  Play
  Premier League darts
  3

  ‘Dancing Dimi’ blaast ex-wereldkam­pi­oen weg en komt aan leiding in de Premier League: “Mentaal toch een moeilijk duel”

  Dimitri Van den Bergh heeft Glen Durrant, de titelverdediger op de Premier League en ex-wereldkampioen in de BDO, weggeblazen. Onze landgenoot won met 7-0 - jawel, zeven-nul - en komt aan de leiding in de stand. “Het doet pijn om Glen op deze manier te zien spelen”, reageerde Van den Bergh, die een goede band heeft met Durrant.
 2. Minister van Sport Weyts roept op om Belgische olympiërs zo snel mogelijk te vaccineren: “Ze verdienen gelijke kansen”
  Play
  Olympische Spelen
  47

  Minister van Sport Weyts roept op om Belgische olympiërs zo snel mogelijk te vaccineren: “Ze verdienen gelijke kansen”

  Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) roept op om onze Belgische atleten zo snel mogelijk te vaccineren, voor de Olympische Spelen van deze zomer. In totaal gaat het om zo’n 500 sporters. Volgens Weyts kunnen zij zich nu minder optimaal voorbereiden dan atleten uit andere landen die wél al gevaccineerd zijn. Maar de beslissing ligt bij minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
 1. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City

 2. Kijk hier naar de hoogtepunten van Liverpool-Real Madrid
  Play
  Champions League

  Kijk hier naar de hoogtepun­ten van Liverpool-Re­al Madrid