Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Red Panthers domineren en boeken belangrijke zege tegen Italië

HockeyNa het knappe gelijkspel tegen Duitsland (FIH 4) zochten de Red Panthers vanmiddag in het tweede pouleduel bevestiging tegen Italië. In een wedstrijd die onze hockeyvrouwen van begin tot einde domineerden werd het een overtuigende 4-0-zege. Een zeer belangrijke overwinning voor de speelsters van coach Raoul Ehren: de Panthers blijven in de running voor een plek in de halve finale en mocht dat uiteindelijk toch niet lukken, dan komt die belangrijke vijfde plaats toch een heel stuk dichterbij.

2 reacties

 • Jean Petermans

  2 weken geleden
  Natuurlijk top, maar de andere ploegen gaan wel naar de OS en zij niet, belangrijkste is nu voor de toekomst " op de afspraak zijn als het moet".
 • Sven Demol

  2 weken geleden
  Wat een genot om naar te kijken. Wat een ploeg en wat een wilskracht. Dit is de spirit om ver te geraken. Als ze zo spelen tegen Engeland dan schat ik de kansen op winst hoog in.
 1. Game 7, game 7, game 7… : In het oosten komt alles aan op één wedstrijd
  NBA

  Game 7, game 7, game 7… : In het oosten komt alles aan op één wed­strijd

  Game 7, ‘win or go home’, alles of niets. Noem het hoe je wilt, het resultaat blijft hetzelfde. Een must-win situatie voor beide teams. Waar sommigen zich tot helden ontpoppen en anderen voor altijd zullen worden uitgefloten. Wie wie wordt, is afwachten: big games make big players. Wie staat op en wie gaat neer? Joel Embiid vs Trae Young, Giannis Antetokounmpo vs Kevin Durant: de Philadelphia 76ers vs de Atlanta Hawks en de Brooklyn Nets vs de Milwaukee Bucks. Dit weekend weten we welke ploegen de Eastern Conference Finals zullen spelen.
 2. Strafcorner van Stephanie Vanden Borre redt de Panthers: duel tegen Nederland in halve finales
  Play
  EK hockey

  Strafcor­ner van Stephanie Vanden Borre redt de Panthers: duel tegen Nederland in halve finales

  De Red Panthers bevestigden ook in hun derde poulematch en mogen na 2013 en 2017 voor de derde keer naar de halve finale van het Europees kampioenschap. Als meer dan leuke extra zijn de speelsters van coach Raoul Ehren volgend jaar ook zeker van deelname aan het WK in Nederland en Spanje. Deze keer konden de Panthers een scheve situatie aan het slot van de match rechtzetten dankzij een strafcorner van Stephanie Vanden Borre (1-1). De Engelse vrouwen werden daarmee verwezen naar de plaatsingswedstrijden. De Panthers staan vrijdag in halve finale voor een hele uitdaging tegen torenhoog toernooifavoriet Nederland.