BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Red Panthers-bondscoach Raoul Ehren wil iets betekenen op het WK: “Het alleen maar meedoen is voorbij, vanaf nu is het serieus meedoen”

WK hockeyDe Nederlander Raoul Ehren staat sedert december 2020 aan het hoofd van de Red Panthers en loodste onze hockeyvrouwen naar de vijfde plaats op de wereldranglijst. Hun beste ranking ooit. Ambitieus blikt hij vooruit naar het WK, dat voor de Panthers zondag in het Spaanse Terrassa begint. “Indien we hockeyen zoals de laatste maanden kunnen we het alle landen moeilijk maken”, aldus Ehren. “Of toch bijna. Nederland steekt er immers nog bovenuit.”

0 reacties

  1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
    Livios

    Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

    De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.