BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Lions zijn officieel winnaar van de Pro League, nationale hockeyteams willen met positieve noot richting EK

Meer SportDe Red Lions en de Red Panthers sluiten zondag hun tweede Pro League-campagne af met een thuiswedstrijd op het Wilrijkse Plein in Antwerpen tegen Nederland. Voor beide teams wordt het de laatste grote test richting het Europees kampioenschap, dat vrijdag in Amstelveen start.

0 reacties

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Poetin stuurt (ex-)sporters naar het front, inclusief zijn grootste en zwaarste bokskampioen ooit en een Europees kampioen kunstschaatsen
  Boksen
  30

  Poetin stuurt (ex-)spor­ters naar het front, inclusief zijn grootste en zwaarste bokskampi­oen ooit en een Europees kampioen kunst­schaat­sen

  Ook sporters lijken in Rusland niet buiten schot te blijven sinds president Poetin met een gedeeltelijke militaire mobilisatie is begonnen. Zo kreeg kunstschaatser Dmitri Aliev, in 2020 nog Europees kampioen, een oproepingsbrief in zijn bus. Anderen melden zich dan weer zelf aan, zoals Nikolai Valuev (49). 2m13 groot, 149 kilo zwaar, ooit de grootste en zwaarste wereldkampioen in het boksen.