BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Lions openen tegen Duitsland, Red Panthers beginnen tegen Nederland

Meer sportDe Belgische hockeyvrouwen spelen in oktober in Nederland tegen de regerende wereldkampioen voor de opening van het seizoen in de Hockey Pro League. De eerste afspraak bij de mannen is een duel met Duitsland in eigen land. De competitie eindigt op 30 juni 2022.

0 reacties

 1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
  NBA

  Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

  De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.
 2. Menen klopt Roeselare op de Volleyproms: 21-jarige Rotty verkozen tot Rookie én Speler van het Jaar, Frank Depestele is beste coach
  Volleybal

  Menen klopt Roeselare op de Volley­proms: 21-jarige Rotty verkozen tot Rookie én Speler van het Jaar, Frank Depestele is beste coach

  Niet Roeselare, dat met een 13de kampioenstitel zich op het terrein de sterkste had getoond, maar Menen – de verrassende underdog die met z’n onbevangenheid en enthousiasme alle sympathie afdwong – ging met de meeste prijzen lopen op de Volleyproms. Bingo voor de 21-jarige Seppe Rotty, verkozen tot Speler van het Jaar en ook Rookie én voor coach Frank Depestele.