BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Lions nemen deze keer vlot afstand van Spanje, Tom Boon scoort vijf keer in twee dagen

HockeyEen dag na het 3-3-gelijkspel mochten de Red Lions in Antwerpen opnieuw aan de bak tegen Spanje om de FIH Pro League. Deze keer klaarden de Belgen na zestig minuten vlot de klus: 5-1. Een knappe prestatie van een team waarin enkele jonge nieuwkomers de draad snel oppikten én waarin Tom Boon, na zijn twee doelpunten van vrijdag, nu drie keer scoorde.

0 reacties

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. De Red Panthers in laatste rechte lijn richting WK hockey: bondscoach Raoul Ehren maakt selectie bekend
  Hockey

  De Red Panthers in laatste rechte lijn richting WK hockey: bondscoach Raoul Ehren maakt selectie bekend

  Deze middag maakte bondscoach Raoul Ehren in het Centre of Excellence in Antwerpen zijn selectie bekend voor het WK, dat op 1 juli start in Spanje en Nederland. Grote verrassingen zijn er niet in de WK-kern van de Nederlander. Als keepers kregen Aisling D’Hooghe en Elena Sotgiu de voorkeur op Elodie Picard. Veldspeelsters Tiphaine Duquesne en Abigail Raye werden aangeduid als reserven.