Florent Van Aubel
Volledig scherm
Florent Van Aubel © EPA

Record voor Florent Van Aubel: hij wint voor de vierde keer de Gouden Stick

Meer sportDonderdagavond werden in de J&M Studios in Schelle de beste hockeyers van het voorbije seizoen in de Belgische eredivisie verkozen tijdens de ‘Golden Stick Night’. De stemgerechtigden zijn alle spelers en speelsters uit de Eredivisie en hun coach. Bij de mannen zorgde Florent Van Aubel (30) voor een primeur. Hij is immers de eerste speler die de Gouden Stick vier keer verovert. Van Aubel was eerder in 2012, 2018 en 2019 aan het feest. Vorig jaar was er omwille van de pandemie geen uitreiking.

0 reacties

 1. ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstylebeats: geniet, brul en dans mee met deze fantastische walk-ons op het WK darts
  Play
  WK darts
  1

  ‘Country Roads’, ‘Happy’ of gewoon keiharde hardstyle­be­ats: geniet, brul en dans mee met deze fantasti­sche walk-ons op het WK darts

  Darts en walk-ons. Dat is zoals bubbels op Nieuwjaar: onlosmakelijk met elkaar verbonden. En of we op het WK darts dit jaar fantastische entrees zagen. Kippenvel bij Oasis, een komiek bij ‘YMCA’ en hardstylebeats die voor de Nederlander in kwestie gewoon aanvoelen als... Mozart. Dit waren de beste opkomsten in Ally Pally. Wat is uw favoriet?
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 3. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.