Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Premier League Darts, mét Dimitri Van den Bergh, vanaf maandag te bekijken op VTM 4

DartsDimitri Van den Bergh maakt maandag in het Engelse Milton Keynes zijn debuut in de Premier League. Alle wedstrijden van de prestigieuze dartscompetitie zijn te bekijken op VTM 4. Spektakel gegarandeerd. 

4 reacties

 • andy de wilde

  2 weken geleden
  Donderdag tegen Wade ipv Price. Veel succes Dimi.
 • Kyani Baligant

  2 weken geleden
  Hugo. Er moeten 9 speeldagen gespeeld worden. Dus hij moet ook 9 keer spelen
 • Willy Van de Keere

  3 weken geleden
  Veel succes Dimitri
 • Hugo Hechtermans

  3 weken geleden
  Eén ding is zeker: Dimi mag blij zijn dat hij mag meedoen. Of dat na de negen rondes nog zo zal zijn ? Ik hoop van wel maar vrees het ergste.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Belgische olympiërs worden sneller gevaccineerd, minister Vandenbroucke: “We willen toch niet dat onze atleten een nadeel hebben?”
  Play
  Olympische Spelen
  133

  Belgische olympiërs worden sneller gevacci­neerd, minister Vandenbrou­c­ke: “We willen toch niet dat onze atleten een nadeel hebben?”

  Hun vraag wordt ingewilligd. De Belgische olympiërs en paralympiërs worden vervroegd gevaccineerd. Deze voormiddag werd daarover een akkoord bereikt op een interministeriële conferentie, zo is bevestigd aan onze redactie. Er worden ongeveer 220 dosissen vrijgemaakt om alle atleten die deelnemen aan de Olympische (23 juli-8 augustus) en Paralympische Spelen (24 augustus-5 september) in Tokio zo snel mogelijk te vaccineren. Dat moet gebeuren in het vaccinatiecentrum op de Heizel.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  19 april